Har i denna version fuskat och köpt färdigt friscobröd, men själva burgaren är hemmagjord.
 
 
Innehåll till 4 Burgare:
 
4st köpta friscobröd
2 tomater
1/4 gurka
200g ruccola
1 pkt fetaost
valfri dressing
1 st mögelost
2 msk senap
500g blandfärs
1 pkt av Tina Nordströms kryddblandning "Tina"
1stk Lök
1stk Brödskiva
1stk ägg
 
1. Blanda färs med hackad lök, ägg och en brödskiva (mixad till smulor), samt "Tina"
2. Dela upp färsblandningen i fyra delar och forma 4st burgare! Stek dessa samtidigt som du stoppar in bröden i ugnen en stund för att få dem lite varma och frasiga.
3. Gör en sallad på tomater, gurka, fetaost och ruccola. 
4. Lägg upp salladen på tallriken, lägg sedan upp brödet och skiva upp mögelosten. 
5. Lägg mögelosten på undersidan av brödet och lägg sedan på burgaren. Smeta på lite senap och lägg på lite gurka och tomat för att garnera hamburgaren.
6. ÄT och NJUT!